Rólunk

Dr. Gaál Péter LL.M. Ügyvéd

Kedves Olvasó, leendő vagy már meglévő Ügyfelem!

Dr. Gaál Péter LL.M. vagyok, ügyvéd, adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász, közgazdász, magasépítő technikus, EUFIM (Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítés) ingatlan szakértő.

Engedje meg, hogy irodavezető ügyvédként pár sorban bemutassam Önnek ügyvédi irodánkat. Irodánk a polgárjog területére szakosodott, magas ingatlanszakmai múltamnak köszönhetően elsődlegesen az ingatlanjogi, társasházjog, családjogi és öröklésjogi szakterületre, figyelemmel arra is, hogy a család legnagyobb vagyontárgya általában az ingatlana, így a családjogi és öröklésjogi viták központjába is gyakran az ingatlan kerül.

Irodánk ezen kívül polgárjogi és munkajogi területen vállal peres képviseletet is, vagy akár közbenjárást hatósági eljárások során. Irodánk cégek alapítását is végzi és akár teljes jogi hátteret is biztosít a vállalkozások számára, ide értve a mai időben annyira „rettegett” adatkezelési feladatokat is, melynek szintén szakértője vagyok. Ügyfeleinket magasan képzett csapattal szolgáljuk ki a tőlünk telő legmagasabb színvonalon.

Egyetlen ügyet sem tucatügyként kezelünk, hiszen minden ügy egyedi és az ördög a részletekben rejlik. Remélem Ön is elégedett ügyfeleim táborához csatlakozik. Jogi ügyeivel keressen bizalommal.

Tisztelettel:

Dr. Gaál Péter LL.M. ügyvéd

Kamarai név: dr. V. Gaál Péter
Dr. V. Gaál Ügyvédi Iroda