Ingatlan adásvételi ügyvédi díj

Ha házat, lakást vásárol, a vételáron felül plusz járulékos költségekkel is számolnia kell. Ilyen például a vagyonszerzési- és földhivatali eljárási díj, az ingatlanközvetítő jutaléka, valamint az ingatlan adásvétel ügyvédi díj. Utóbbi elkerülhetetlen, hiszen a szerződés csak akkor jegyezhető be az ingatlan-nyilvántartásba, ha az ügyvéd vagy közjegyző által ellenjegyzésre kerül.

Az ügyvédi munkadíjat minden esetben egyedileg határozzuk meg az ügy bonyolultsága alapján. Az árajánlat elkészítése során az adásvételi szerződés ügyvédi díja mindig gondos mérlegelés alapján kerül meghatározásra. Általánosságban elmondható, hogy az adásvételi szerződés ügyvédi díja a vételár bruttó 0,49%-a és 1,29%-a közötti összeg szokott lenni, de van minimum szerződéskötési díj is, ami 179.000 Ft+ÁFA.

Ha árajánlatot szeretne kérni, akkor keressen fel minket telefonon, ez Önnek még nem kerül semmibe, az érdeklődés és az árajánlat kérés ingyenes. Átbeszéljük az adásvételi szerződés feltételeit és ez alapján kikalkuláljuk Önnek az általunk adható legkedvezőbb árajánlatot, hogy Ön a legjobban járjon. Hívjon mintek és tudja meg ingyen most!

Ügyvédi díj ingatlan adásvétel esetén

Csomagajánlatok

 • Alap
  0,49%
  Az ingatlan vételárának 0,49%-a
  • Hitel mentes adásvétel maximum két részletben történő teljesítéssel. Teljeskötű földhivtali ügyintézéssel. Érvényes, bejegyezhető jogi dokumentum korrekt határidővel – igazodva a szigorú formai és tartalmi követelményekhez. Segítünk elkerülni a buktatókat!
  • Egy 55 millió forintos ingatlan esetében (55.000.000 Ftx 0,49%) = 269.500 Ft. Az ár bruttó, további ÁFA költséggel nem kell számolnia.
 • Normál
  0,59%
  Az ingatlan vételárának 0,59%-a
  • Bankhitellel és akár CSOK-kal is kombinált, több szereplős adásvétel, teljeskörű földhivatali ügyintézéssel. Körültekintően rögzítjük minden fél jogait és kötelezettségeit. Nemcsak a minimum követelményeket teljesítjük, hanem minden apró részletre odafigyelünk.
  • Egy 50 millió forintos ingatlan esetében (50.000.000 Ftx 0,59%) = 295.000 Ft. Az ár bruttó, további ÁFA költséggel nem kell számolnia.
 • Prémium
  0,79%
  Az ingatlan vételárának 0,79%-a
  • Bankhitellel kombinált, akár több szereplős adásvétel, kérésre távazonosítással, elővásárlásra jogosultak (max 5 fő) kiértesítésével, teljeskörű földhivatali ügyintézéssel. Körültekintően rögzítjük minden fél jogait és kötelezettségeit. Magasszintű ügyintézés.
  • Egy 100 millió forintos ingatlan esetében (100.000.000 Ftx 0,79%) = 790.000 Ft. Az ár bruttó, további ÁFA költséggel nem kell számolnia.
órán b e l ü l i f ö l d h i v a t a l i b e n y ú j t á s a k á r 24

Jogilag érvényes, minden apró részletre kiterjedő, testre szabott dokumentumokat készítünk.

Így garantálunk teljes biztonságot a tranzakció során!
Természetes személyek, jogi személyek, továbbá jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek adásvételi szerződését egyaránt vállaljuk, a legnagyobb odafigyeléssel.

Az ügyvédi munkadíj adásvételi szerződés esetén az alábbiakat tartalmazza:

 • A tranzakció részleteihez kapcsolódó, 30 perces ingatlanjogi tanácsadás személyesen vagy online, teljes körű tájékoztatás
 • Az ingatlan adásvétel ügyvédi díj a ház, lakás tulajdoni lapjának ellenőrzését is magában foglalja
 • Ingatlan-adásvételi szerződés tervezetének összeállítása és megküldése
 • A végleges, aláírt szerződés ügyvédi ellenjegyzése, letétek kezelése
 • Tulajdonjog bejegyeztetése, a szükséges dokumentumok beküldése az illetékes hivatalok, szervezetek számára
 • Banki hitel esetén az önerő nyilatkozatot, valamint a letéti szerződést/igazolást is elkészítjük
 • Segítünk ügyfeleinknek az adók és illetékek pontos összegének meghatározásában

Az ingatlan adásvétel ügyvédi díj egy elenyésző költség ahhoz képes, hogy mekkora nyugalmat és biztonságot jelent az, ha egy tapasztalt szakember felügyeli a folyamatot.

Szolgáltatásunk sokkal többet nyújt, mint egy „kötelező papír” elkészítése és lepecsételése. Végig Önnel leszünk az adásvétel során, és minden felmerülő jogi kérdésére, problémájára készségesen válaszolunk.

S.O.S. VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kérdése van a szerződés menetével kapcsolatban?

Szeretne beszélni valakivel? Hívjon fel minket és kérdezzen akár hétvégén is! Mi felvesszük a telefont!

Nálunk a tájékoztatás ingyenes.

Tanácsadásra van szüksége az ingatlanvásárlással vagy az adásvételi szerződéssel kapcsolatban?

Jöjjön el egy tanácsadásra. A konzultáció kedvezményes díja csak 29.900 Ft, melyet az adásvételi szerződés díjába beszámítunk!

Felveszem a kapcsolatot